Kuhn går fra Eiksenteret til BR Industrier.

Kuhn går til BRI

Etter mye spekulering i bransjen, er det i dag blitt kjent at Kuhn går fra Eiksenteret til BR Industrier.

Publisert

Etter at Agco kjøpte grasutstyret til Ley i 2017, har Agco lansert grasutstyr i både Fendt- og MF-farger. Dermed har det blitt en stor overlapp med mye av utstyret til Kuhn, og det har ligget i kortene at Kuhn kunne komme til å gå andre veier.

Nå er det altså kjent at det er BR Industrier som overtar importen. Samtidig melder BRI at de vil opprette det de kaller Kuhn Center Norge på Hedemarken Landbrukspark. Her skal hovedadministrasjonen sitte, og samtidig vil det være en innendørsutstilling av Kuhn-produkter.

I pressemeldingen skriver BR Industrier at selskapet skal drive direktesalg, men at de også vil etablere en forhandlerstruktur.

– Her er alle som ser potensialet lokalt hos seg velkommen til å ta kontakt. De som blir en del av distribusjonen, vil ha en «storstue» på Hedemarken Landbrukspark.

BRI har ansatt Andreas Berg og Bjørn Egil Bøe, som begge har erfaring med Kuhn fra tidligere. Kuhn Center åpner 1. november 2019.

Fra før har BRI, gjennom Akershus Traktor, grasutstyr fra Pöttinger. De tok over importen etter A-K maskiner for et par år siden.

Powered by Labrador CMS