Får ingen betydning for oss

Traktor & Landbruk og NT maskin blir stående uten traktor når avtalen med Svenningsens opphører. Det bekymrer ikke daglig leder, Knut Helliesen.

Publisert

Det ble tidligere i dag kjent at Svenningsens har sagt opp avtalen med Traktor & Landbruk og NT maskin. Dermed står de to firmaene uten traktor i produktporteføljen når avtalen utløper i november.

Knut Helliesen, daglig leder i NT maskin og Traktor & Landbruk, fotografert i forbindelse med en tidligere artikkel.

– For oss som bedrift betyr det ingenting, for Kubota står for så liten del av vår bedrift i det store og hele. Vi jobber kontinuerlig med nye ting. Når en dør lukkes, åpner ny muligheter seg, sier Helliesen, i en kommentar til Bedre Gardsdrift.

Server kundene videre

Helliesen sier det er synd for kundenes del, men forsikrer samtidig kunder om at de ikke vi bli skadelidende som følge av bruddet.

– Vi har kanaler ute i Europa og kan skaffe deler og bistå kunder, akkurat som vi gjorde etter at Deutz-avtalen med HCP ble avsluttet, så det er ikke noe problem. Vi server kundene våre uansett, sier han.

Sier opp de store

Helliesen sier han er nysgjerrig på hvilke tanker Svenningsens gjør seg angående forhandlernettverket på Jæren og i Trøndelag når de nå sier opp Traktor & Landbruk og NT maskin, som har vært de største forhandlerne i Norge.

– Men jeg ønsker dem lykke til, sier han.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS