Takeuchi gravere på standen til Traktor og Maskin på MEFA Trondheim.
Traktor og Maskin lanserer nyheten på MEFA Trondheim denne helgen.

Traktor og Maskin etablerer seg i Trøndelag

Kristiansand-firmaet får nå en tilstedeværelse lenger nord i landet, og marker det med stand på MEFA-messen i Trondheim i helgen.

Traktor og Maskin er leverandør av produkter til landbruk og anleggsbransjen. Nå har de inngått samarbeid med Magnus og Karl Kristian Høiseth om etablering av Traktor og Maskin Stjørdal.

- Vi har solgt mye fra Kristiansand til Trøndelag, så jeg tror mange vil sette pris på at vi etablerer oss så sentralt her,  sier Trond Widar Løyning, daglig leder i Traktor og Maskin.

Sentrallager i Trøndelag

Firmaet er forhandler av Takeuchi gravemaskiner og JMP hengere samt at de selvsagt fører de egenutviklede Dølen-tilhengerne. I tillegg har de varer fra blant Lilleseth Kjetting og Sisu Produkter.

- Utsalget vil hovedsakelig være fra Stjørdal. I tillegg vil det også bli store lagerfasiliteter i Meråker. Vi har allerede etablert avtaler på service og ettermarked, slik at vi kan følge opp alle våre kunder godt, sier Trond Widar.

Lageret skal fungere som et sentrallager for distribusjon over hele Norge. Trond Widar mener dette vil bidra til å redusere transportkostnader for kundene.

Avdeling uten Claas

Firmaet er også forhandler av Claas i sør, men Claas blir ikke en del av sortimentet i Trøndelag. Der har Norwegian Agro allerede egen forhandler i Norwegian Agro Verdal, samt at CF Maskin er etablert med avdelinger i Stjørdal og Melhus. I tillegg har de Korsen Landbruksverksted i Namdalseidet.

Powered by Labrador CMS