Bruktsenteret skal flytte fra Dyrskuveien 1.
Det var trangt om plassen allerede ved åpningen, da selger Kenneth Strand ønsket kunder velkommen.

Felleskjøpet skal utvide bruktsenteret

Bruktsenteret på Kløfta har allerede vokst seg ut av den tildelte plassen. Nå skal det på flyttefot.

Publisert

Bruktsenteret på Kløfta var et pilotprosjekt som ble startet opp ved årsskiftet. Offisiell åpning var riktignok ved påsketider, men da hadde de allerede solgt et par titalls traktorer.

Fra pilot til permanent

De startet med region 1, som omfatter Akershus og Østfold. Nå har de også tatt inn region 2, strekker som opp Østerdalen og mot Kongsvinger. Planen er å innlemme resten av landet etter hvert.

– Alle piler peker mot at pilotprosjektet blir permanent, sier Tor Helge Uglum, nasjonal salgssjef brukt i Felleskjøpet.

Utvider på nytt sted

Bruktsenteret er nå i en prosess hvor de skal ansette flere selgere. Og med større områder å dekke, blir det behov for mer plass til å stille ut traktorer og maskiner. Allerede i dag er det knapt med plass.

– Bruktsenteret på Kløfta blir for trangt. Planen er at vi skal komme på egnet sted i løpet av året, selv om det nye senteret nok ikke vil bli fullt oppe og gå før i 2020, sier Uglum.

Det nye bruktsenteret vil da bli en ren maskinutstilling og salgssted, og skal ikke ha eget verksted. Ifølge Uglum vil det bli liggende i nærheten av Kløfta.

Powered by Labrador CMS