Øyvind Wekre og Jon Magne Sæter slår sammen sine selskaper, og får med det ni Eik-avdelinger å råde over.
Øyvind Wekre og Jon Magne Sæter slår sammen sine selskaper, og får med det ni Eik-avdelinger å råde over.

Eik konsoliderer i Midt-Norge

Eiksenteret Trondheim og Eiksenteret Surnadal skal fusjonere. Det nye selskapet vil ha ni avdelinger, ca. 90 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 400 millioner kroner.

Publisert

De juridiske navnene på selskapene som skal slås sammen er Tunga Maskin AS (Eiksenteret Trondheim) og Husby & Moen Maskin AS (Eiksenteret Surnadal). Målet er å styrke sin posisjon i markedet, og sikre en god utvikling av bedriften.

Begge selskapene er fra før godt etablert i sine distrikter, med franchiseavtale med Eikmaskin. De har også samarbeidet godt, og medarbeiderne viser tommel opp for planene om sammenslåing.

Fra å være en kjede bestående av mange frittstående selskaper, er Eik-kjeden nå samlet på færre hender. Rogalandsbaserte BRI er blitt en dominant aktør, og det kan tenkes at konsolideringen i Midt-Norge er tenkt å skulle kunne sikre en viss balanse i forhandlerkjeden.

Det nye Eiksenteret Midt-Norge vil være representert på 9 egne avdelinger; Malmefjorden, Surnadal, Orkdal, Støren, Trondheim, Rissa, Stjørdal, Levanger og Steinkjer, samt hos 4 samarbeidspartnere; Oppdal, Innfjorden, Vinjeøra og Bjugn.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS