Harald Grønvold AS blir ny forhandler av HCP i Akershus.

HCP med ny forhandler i Akershus

Harald Grønvold AS blir ny HCP-forhandler og skal dekke distriktet Oslo, Follo, Enebakk og Hobøl.

Publisert

Tidligere er det CF Maskin og Follo Landbrukshandel som har dekket deler av Østfold for HCP. Etter at CF Maskin har gått over til Norwegian Agro Machinery, har HCP valgt å utvide området til Westereng Maskinforretning, slik at de nå dekker det meste av Østfold.

Fornøyde med endringene

Når Harald Grønvold AS nå kommer inn som HCP-forhandler, er det for å dekke det sørlige Akershus samt Østfold-kommunen Hobøl. De skal føre alle produkter fra HCP og vil også være medlem av HCP-ringen.

– Vi er veldig fornøyde med det skiftet vi nå har gjort syd i Akershus. Harald Grønvold AS er en mye større butikk en Follo landbrukshandel var. Med Westereng Maskinforretning og Harald Grønvold AS har vi nå to store forhandlere området, så vi er happy, sier Lars Wear i HCP Norge.

Fra verksted til forhandler

Harald Grønvold AS holder til i Ski. Bedriften har sitt utspring i et landbruksverksted som ble startet av familien Grønvold for over 60 år siden. Driften har siden utviklet seg til salg av maskiner og utstyr til profesjonelle, entreprenører og privatpersoner. Varesortimentet er stort innen skog og hage, veivedlikehold, landbruk, anlegg, verktøy og servicedeler. Firmaet har 16 ansatte, fordelt på butikk og verksted.

– Selskapet lever av fornøyde kunder, og etterstreber til enhver til å yte profesjonell service, sier Morten Bjønness, daglig leder i Harald Grønvold AS.

Harald Grønvold AS har offisiell åpning som HCP-forhandler i morgen, fredag.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS