Håvard Johansen Lindgaard startet som salgs- og produktsjef i Norwegian Agro i august.

Ny mann på traktor hos Norwegian Agro

Håvard Johansen Lindgaard er ansatt som salgs- og produktsjef for Claas traktorer i Norwegian Agro.

Publisert

Lingaard har de siste fire årene vært hos Nibio på Apelsvoll hvor han blant annet har jobbet med presisjonslandbruk. Tidligere i august gikk han over i sin nye stilling som salgs og produktsjef i Norwegian Agro.

– Jeg ser veldig frem til å samarbeide med det dyktige teamet i Norwegian Agro. Det blir spennende å prøve meg i en ny, men ikke ukjent, bransje, sier Håvard.

28-åringen er oppvokst på gard med mjølkeku på Reinsvoll. Han er utdannet landbrukstekniker fra Blæstad og på toppen har han et årsstudium i økonomi og ledelse fra NTNU Gjøvik.

– Jeg tror at jeg kan dra nytte av kunnskapen jeg har tatt med meg fra tidligere virke. Min erfaring er at det utstyret som forhandlere tilbyr og har kunnskap om, er det utstyret som blir tatt i bruk. Derfor er det viktig å kunne tilby det norske markedet relevante produkter i fremtiden, mener Håvard. 

- Jeg er sikker på at det ligget et stort potensial for å ekspandere salget av Claas sine produkter rettet mot bønder og entreprenører som ønsker mest mulig utbytte av sin drift. Dette skal jeg gjøre mitt ytterste for å bidra til å realisere, i samarbeid med forhandlere og resten av teamet i Norwegian Agro, sier Håvard.

Powered by Labrador CMS