Claas på plass i Romsdal

Norwegian Agro og CF Maskin Melhus åpnet i går nytt servicepunkt i Romsdal.

Publisert

Etter at B. Aandal anleggsmaskiner avsluttet i 2015, har Claas stått uten egen forhandler i Nordmøre og Romsdal. For å styrke salget i dette viktige husdyrfylket har Norwegian Agro og CF Maskin Melhus dratt i gang ei felles satsing. Hustadvika Maskinsenter skal stå for service og reparasjoner, og salget vil bli håndtert fra CF Maskin på Melhus.

Service først

Claas-kundene i Nordmøre og Romsdal får nå lettere tilgang på både service og reservedeler via Hustadvika Maskinsenter. Ifølge Frank Karling, daglig leder i CF Maskin, har de deler for 15 millioner på lager, og han lover at de vil bruker store ressurser på årlig kursing av servicefolket.

Innehaver av Hustadvika Maskinsente, Odd Ingve Ødegård, har flere års erfaring som reparatør av anleggsmaskiner. Han forteller at han allerede er godt i gang med de første servicene på Claas. Hustadvika Maskinsenter får deler fra CF maskin eller direkte fra Claas sitt lager i Tyskland, og Ødegård lover kundene hjelp både på kveld og i helg om det skulle være nødvendig.

Salg fra CF Melhus

Salg av nye maskiner vil bli håndtert av selger Stig Fossum hos CF Maskin på Melhus. De har allerede demonstrasjonstraktorer klare i distriktet, og de planlegger flere demonstrasjoner av både traktor og grashøsteutstyr i løpet av sesongen 2019.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS