Claas får eget showrom på Kløfta.

Claas får eget showroom på Kløfta

Norwegian Agro Machinery AS har åpnet showroom og treningssenter etter tysk modell.

Publisert

Den tyske modellen består kort og godt av en permanent maskinutstilling hvor man kan gjennomføre produktkurs, tekniske kurs eller presentere maskinene for kunder som kommer på besøk sammen med forhandlere. I tillegg er det gjerne områder i nærheten hvor det kan gjennomføres praktiske demonstrasjoner og prøvekjøringer av maskinene. Det forklarer Jens Skifter, CEO for Danish Agro Machinery.

Visningshallen og treningssenteret ble tatt i bruk 17. januar, og vil bli en integrert del av det nye Claas-konseptet. Her skal forhandlere og kunder kunne komme etter avtale for å se og prøve det nyeste og mest moderne utstyret fra Claas, Lemken, Bogballe, Kivi Pekka og Multiva.

- Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder om at dette er riktig vei å gå. Vårt hovedfokus er at den profesjonelle bonden i Norge, som er vant til Claas-kvalitet, fortsatt skal få det i tiden fremover, sier produkt- og salgssjefene Bjørn Tønsberg, Torstein Simengård og Thorleif Bjørnstad i en pressemelding.

Showrommet på Kløfta blir etablert i samarbeid med Einar Linde.

- Jeg gleder meg til å være med å jobbe for Claas igjen og å samarbeide med Norwegian Agro Machinery og forhandlerne med utvikling av dette nye konseptet. Vårt felles ønske er å vise maskiner, både teoretisk og i praksis. Våre kunder og forhandlere vil med dette får en mer dyptgående kunnskap om produktene, sier Linde.

 

  • Norwegian Agro Machinery AS er et nyetablert importselskap, eid av det danske hovedkonsernet Danish Agro, som har overtatt Claas-importen i Skandinavia

  • Norwegian Agro Machinery AS overtok ansvaret for distribusjonen av CLAAS i Norge den 1. oktober i 2016.

  • Forhandlerstrukturen består av 12 private forhandlere, samt Lena Maskin AS, som NAM overtok 1. september 2016

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS