Takk for svaret ditt!

BG-nissane har fått svaret ditt, og har putta lappen med namnet ditt opp i nisselua som dei hentar namna på vinnarane frå.

Publisert

Alt i neste kalendarluke kan du sjå kva som er rett svar. Den luka kan du opne frå 15 minutt over midnatt. Så snart nissane har kapasitet til det, vil dei trekke vinnarane. Alle vinnarane, svara og utvalde svar på bonusspørsmåla kan du lese i ei eiga sak. Av og til har nissane veldig mykje å gjere, så nokre gongar kan det ta litt tid. Men det ordnar seg alltid til slutt. Alle som vinn blir varsla på epost. Premiane blir sende ut i løpet av januar.

Premiane

Kvar dag kan du vinne dagspremie. I tillegg er du med i trekninga av hovudpremiane våre. Førstepremien må du ha minst 22 rette for å vinne. Nissane har også samla saman ein velfylt sekk med andre premiar, til dømes premie for 24 rette, fabrikkturar og meir til.

Praktisk info

Nokre premiar finst i fleire storleikar. Vinn du ein sånn, vil BG-nissane syte for at nokon tar kontakt med deg, for å få naudsynt informasjon. Alle som vinn får melding på epost. BG-nissane får god hjelp frå sponsorane til å sende ut premiane, men du må ha tolmod. Nokre premiar blir ikkje sende før enn i januar.

Powered by Labrador CMS