BGnøtt 2013 ekorn
BGnøtt 2013 ekorn

Finaleuke for BG-nøttene

Det er fem dager igjen til jul, og spenningen i BG-nøttene stiger - samtidig som dagspremiene nederst i sekken virkelig er noe å strekke seg etter. Men det er godt håp også for deg som ikke har alt rett til nå, eller bare har deltatt noen få ganger.

Publisert

BG-nissenes gavesekk har så langt vært fylt av mange godbiter, og nissene er meget stolte og takknemlige over den formidable responsen fra gavesponsorene. Alle vinnerne til og med 17. desember er trukket, og her kan du sjekke om du er blant de heldige!

Nå er det kun fem luker som skiller de aller dyktigste nøtteknekkerne fra trekningen av hovedpremiene, en fantastisk samlig godsaker. Men om du ikke har alt rett, så fortvil ikke! Nytt av året er en premie som trekkes mellom alle som har deltatt alle dagene, for det er jo en prestasjon i seg sjøl. Dessuten slår vi til med to hovedpremier og to ekstrapremier på oppgava for julaften, og du skal ikke bli forundret om det dukker opp noen trøstepremier fra Bedre Gardsdrift til alle som har deltatt minst en gang, uavhengig av om svaret er rett eller feil...

Hovedpremie, minst 22 rette

"


Årets hovedpremie er fire uker fri bruk av Claas Arion. Om du vil ha 400, 500 eller 600-serie er opp til deg. Produktsjef David Eik (bilde), vil strekke seg langt for å finne den traktoren som passer deg og din drift best.

I følge Bedre Gardsdrifts unike maskinleieprisliste, er middelprisen for å leie en traktor mellom 150 og 200 hester 23 000 kroner per måned inntil 100 timers bruk. Med andre ord en verdifull premie. For å delta i trekningen om denne må du ha minst 22 rette. Dermed trenger du ikke få panikk om du må prioritere familien, fjøset eller snøbrøyting en dag. For å få glede av denne gevinsten er det visse kriterier som må oppfylles, blant annet førerrett for traktoren.

Les om Claas Arion her.

"

Hovedpremie, 24-rette


I-mek gutta hos A-K maskiner stiller med et stykk bondepad. Mer presist er det en Aaeon RISC-based 7" Rugged Tablet. Denne er vannavstøtende (IP65), støv –og gjørmesikkert Android lesebrett som tåler røff behandling. Lesebrettet har blant annet 7" skjerm, Wlan 802.11, Bluetooth,3G modem, 2GB micro SD card, nettlader og traktorlader. Listepris er 9 500 kroner.

Les om bondepaden her.

"

Hovedpremie (2 stk), 24-rette


Valtra-teamet hos Lantmännen maskin vil gjerne ha med seg to personer til Valtra-fabrikken i Finland. Det vil si to turer á en person. Turen går av stabelen uke 11. På fabrikken får du mulighet til å se hvordan Valtra-traktorene bygges, og det blir også besøk på transmisjonsfabrikken. Turen har avreise og ankomst Gardermoen.

Les om Valtra her.

"

Hovedpremie, 24 svar (0-24 rette)


Er du en av dem som faller og mislykkes gang på gang, men aldri gir opp? Da kan Hektner Maskin bli din redning i årets BG-nøtter. De spanderer tur til England og maskinutstillingen Lamma. For å være med i denne trekningen må du ha svart hver dag, fra 1. til 24. desember, men det spiller ingen rolle hvor mange rette du har. Turen har avreise og ankomst Gardermoen eller Rygge.

Les om Lamma her.

"

Ukepremier (4 x 2 stk)


Claas-teamet hos Lantmännen Maskin har tatt på seg spanderbuksene, og stiller med totalt åtte ukepremier. Premien er Claas sin store bok som beskriver Claas sin 100-årige historie. Det er bokstavelig talt snakk om en stor bok, som veier 3,1 kilo. Boka har engelsk tekst.

Siden BG-nissene vilha mest ut av desember, har de innført 6-dagers uker og stiller med ukepremier 6. 12. 18. og 24. desember. Alle som har knekt, eller prøvd å knekke ei BG-nøtt foregående uke er med i trekningen. Her trengs med andre ord ingen spesielle kvalifikasjoner om landbruk, slik at til og med ferske statsråder har vinnersjans.

Les om boka her.

"

24. desember

For å bevare julefreden hos i nøtteknekkerfamiliene, vil nøtta på julaften ligge ute også 1. juledag. Dermed kan du kose deg hele julaften uten å bekymre deg for dagens nøtt. Dessuten har vi flere trekninger:

Julaften treker vi ut to vinnere, som får hversin unike, personlige premie.

Duun og Dalen stiller med hvert sitt spesiallagde skilt i stål, laget akkurat for deg. Der kan du eksempelvis skrive gardsnavnet eller en annen tekst. Skiltet fra Duun leveres i syrefast stål, mens skiltet fra Dalen kan leveres lakkert i svart. Flere detaljer får du fra klokka 00.15 den 24. desember.

Ekstrapremier julaften:

John Deere kjeledress fra Felleskjøpet

Fire Massey Ferguson boksershorts og salt- og pepperbøsse fra Fendt, fra Eikmaskin

Claas jubileumsbok

23. desember

Vinner du lille julaften får du et gavekort på 1000 kroner fra Gudmestad leker og modeller.

Sjekk aktuelle modeller her.

"

22. desember

Vil du ha en håndlaget modell av New Holland T7070 BluePower, som det bare er produsert 150 eksklusive eksemplarer av, er det 22. desember som gjelder. Gevinsten er gitt av New Holland-sjefen i A-K maskiner.

Årets premiesekk fylles av:

 • A-K maskiner
 • Lantmännen Maskin
 • Dalen
 • HCP
 • Lena maskin
 • Felleskjøpet Rogaland Agder
 • Gudmestad Leker og Modeller
 • Hektner Maskin
 • BVL
 • TKS
 • Duun
 • Rosendal Maskin
 • Pon equipment
 • Tokvam
 • N-T Maskin
 • Felleskjøpet Agri
 • Eikmaskin
 • Kverneland

Pluss at Bedre Gardsdrift selvfølgelig også stiller med samlepermer og LedLenser-lykter.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS