Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Vi trenger e-postadressen din for å gi deg digital tilgang til bladet

Bedre Gardsdrift vil snart legge både blad og maskinleieprislista på nett, men for å få tilgang må du være abonnement og ha sendt oss e-postadressen din.

Publisert

Abonnenter av Bedre Gardsdrift vil snart få tilgang til bladet på nett. Da vil vi ikke bare publisere tester og reportasjer fra bladet, men du vil også ha maskinleieprislista for hånden overalt hvor du har med deg smarttelefon eller nettbrett.

Bli abonnent i dag

I tillegg kommer vi til å legge ut hele arkivet, helt tilbake fra den gangen vi het K.K. Heje driftsteknikk i mars 1981. Dette er en gullgruve for alle som er interessert i traktorhistorie og utviklingen innen landbruksteknikk. Her er det mye å kose seg med for den som liker å nerde om slikt.

Alt dette vil selvsagt være forbeholdt abonnentene våre, og for å kunne gi deg tilgang når systemet er oppe og går, trenger vi e-posten din.

Bli abonnent i dag

Vi har allerede e-poster til noen tusen abonnenter som har oppgitt denne ved tegning av abonnement, men hvis du er i tvil om e-posten din er registrert, anbefaler vi at du fyller ut skjemaet nedenfor og sender det inn i dag. Da er det klart når løsningen er oppe og går om kort tid.

Powered by Labrador CMS