Traktortester, gardsanalyser, maskinleieprisliste, vedlikeholdstips - alt dette og mer til får du i Bedre Gardsdrift gjennom året.
Traktortester, gardsanalyser, maskinleieprisliste, vedlikeholdstips - alt dette og mer til får du i Bedre Gardsdrift gjennom året.

Bestill gaveabonnement innen mandag 18. desember

Har du tenkt å gi et gaveabonnement på Bedre Gardsdrift til jul til kårfolk, avløsere eller deg selv? Da må du skynde deg.

Publisert

Et gaveabonnement på Bedre Gardsdrift er julegaven som fortsetter å gi, hele året gjennom. Enten det er til kårfolk, avløsere, ansatte eller rett og slett til deg selv, fagkunnskap går aldri av moten.

Men skal abonnementsavdelingen rekke å behandle alle nye abonnenter i tide før jul, må de ha beskjed innen førstekommende mandag, 18. desember.

Dette kan Bedre Gardsdrifts abonnenter glede seg til i 2018:

  • Bransjens mest omfattende oversikt over maskinleiepriser
  • 5 gardsanalyser der vi går grundig inn i drifta, snakker om valg som er tatt og, ser på regnskap og sammenligner drifta med gjennomsnittsbruket
  • 5 dyptgående traktortester, inkludert en ny, stor test der vi sammenligner flere merker
  • Faste spalter, som Småsmart, Bondejuss, Veteranen og ikke minst Vedlikehold, hvor vi viser steg for steg ulike former for vedlikehold av traktor og andre gardsmaskiner
  • 10 nummer spekket med en miks av nyheter om traktor og teknikk, bygingssaker, gardsreportasjer, prøvekjøringer og brukerundersøkelse

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS