Pål Rudolf og Ola Vik var med i Småsmart i fjor. De brøyter med en sjølmodifisert spissplog i front og har laget veiskjær av en dieseltank. Foto: Ola Tande

Er du en Petter Smart?

Eller en Oline Oppfinner? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Publisert

Vi er på jakt etter flere kandidater til vår populære spalte «Småsmart». I hver utgave av Bedre Gardsdrift deler vi smarte og praktiske løsninger som andre bønder har tatt i bruk på garden sin.

Hva ser vi etter?

Det kan være en liten og enkel løsning, som denne saken: Småsmart i beautybagen. Eller det kan være en stor og komplisert ombygging, som denne Volvo elgtrekker. Begge ytterpunktene, og alt imellom, kan være av interesse.

Du trenger altså ikke å ha funnet opp hjulet på nytt. Det holder at du bruker eksisterende utstyr på nye måter eller kanskje har du endret litt på et redskap slik at de bedre passer i drifta di.

Hvis du tror du har noen løsninger som det kan være interessant for andre bønder å lese om, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss.

Småsmart

I hvert nummer av bladet deler vi småsmarte løsninger, fra lure knep som gjør hverdagen enklere til mer omfattende ombygginger av maskiner.

Ikke gå glipp av ideen som kan spare deg tid, penger og frustrasjon - abonner på Bedre Gardsdrift i dag.  

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS