Russisk panservogn med grønne marker i bakgrunnen
Skulle det dukke opp en russisk panservogn som trenger borttauing, finner du nå forslag til leiekjøringspris i Maskinleieprislista 2023.

Her er årets tullepris

Og vi har kåret en vinner blant dere som har funnet den rare prisen.

Publisert

Hvert år lurer vi inn en litt uvanlig priskategori i Maskinleieprislista. Opp gjennom årene har du kunnet finne pris for alt fra utlegging av kornsirkler til skolering av veganere.

Globale kriser i prislista

De siste årene har tulleprisen vært inspirert av verdenssituasjonen. I 2021 preget fortsatt pandemien landet, og brøyteberedskap for vaksinetransport dukket plutselig opp i prislista.

I fjor var vi alle i sjokke over skyhøye gjødselpriser. Hva var vel da mer naturlig enn å legge inn en pris for vakthold av kunstgjødsellager?

Panservogn ga Flaxlodd

Årets prisliste var intet unntak. I 2023 er det fortsatt krigen i Ukraina som preger nyhetsbildet, og vi lot oss inspirere av de ukrainske bøndene da vi skulle finne årets tullepris.

I år var det nemlig Tauing av russisk panservogn m/traktor, pr. km som var tulleprisen.

Det var flere av dere som klarte å finne den blant alle de andre, og nå har vi trukket en vinner som får tilsendt Flaxlodd i posten. Og det er Guttorm Øverby i Hedalen som nå kan krysse fingrene for at vinnerflaksen vedvarer litt til. Vi gratulerer!

Powered by Labrador CMS