MF slåmaskin
MF slåmaskin

Fella som MF

Massey Ferguson ønsker å tilby sine importører og forhandlere en komplett linje med redskaper. Nå kommer utvalgte redskaper fra Fella i rød MF-drakt.

Publisert

Utvalgte markeder får nå tilgange til en rekke ulike MF slåmaskiner.

Redskapene fra Fella er en brikke i et større puslespill, der Massey Ferguson ønsker å tilby en komplett portefølje med redskaper. Både Massey Ferguson og Fella er del av Agco, så å få slåmaskiner, river og vendere i MF-drakt bør være rimelig enkelt. Fra før tilbyr MF presser fra Kverneland i utvalgte markeder.

- Målet er å tilby våre kunder fullintegrerte traktor og redskapskombinasjoner fra én og samme produsent, sier marketingdirektør Campbell Scott.

De nye grasmaskinene lanseres først i Storbritannia. Deretter vil Massey Ferguson vurdere potensiale i hvert enkelt land, inkludert Norge.

MF-sjef Ole Jakob Rustad i Eikmaskin, forteller til Bedre Gardsdrift at de er i dialog med Massey Ferguson, men at det ikke er tatt noen beslutning. De røde Fella-maskinene vil uansett ikke erstatte Kuhn, all den tid Kuhn har et mye breie program enn Fella.

- Det som er sikkert, er at de ikke blir vist på Agroteknikk, sier Rustad.

Fire rotors samlerive er et av produktene i den nye graslinja til MF.

Powered by Labrador CMS