Hvem blir Årets traktor 2007?

Så er vi i gang. Årets traktor 2007 skal kåres, og nå har juryen nominert sine sju kandidater.

Publisert

Basert på en rekke kriterier, blant annet at traktoren skal være i produksjon innen en viss dato, har de 19 journalistene fra Europas ledende landbrukstekniske publikasjoner sendt inn sine forslag til finalister. Nå er lista klar, og jobben med å kåre en vinner er i gang. Ut over høsten kan du lese mer om hver enkelt traktor her i bladet.

Dessuten får du også i år muligheten til å stemme fram din favoritt. Er du sikker i din sak, er vårt stemmelokale åpent alt nå. Trenger du mer informasjon, kan du vente til du har lest om de harde konkurrentene, for så å gjøre deg opp din egen, trolig svært så objektive mening.

Ved denne anledningen har alle stemmerett. Kvinner og menn, voksne, pensjonister og de mange av våre trofaste lesere som enda ikke kan stemme ved kommende kommunevalg.

I år er det dessverre kun to av kandidatene som har en størrelse som gjør dem aktuelle for den norske gjennomsnittsbonden. Til gjengjeld er de alt nå vel så populære som Kvikk-Lunsj i påskefjellet. Vi snakker om MF 5470 Dyna-4 og Valtra N 141 Advance. Begge er omtalt her i bladet tidligere.

Mangelen på flere traktorer i mer typisk norsk størrelse i år skyldes i stor grad at produsentene faktisk ikke har lansert nevneverdige nyheter annet enn på de virkelig store.

Her er finalistene:

- Deutz Agrotron 180.7- Fendt Farmer 936 Vario- Jcb Fastrac 8250 Cvt- John Deere 8530- Landini Powermaster 220- Massey Ferguson 5470 Dyna-4- New Holland T 8040 - Valtra N 141 Advance

Stem på din favoritt!

Vi lar deg gjerne stemme på tradisjonelt vis, med et kort eller brev til BG v/Jogeir M. Agjeld, 6788 Olden.

Foretrekker du heller epost, trenger du ikke frankere noe som helst, men du benytter adressa jogeir@vanebo.no.

I begge tilfeller anbefaler vi at du skriver under med fullt navn, samt postadresse. Vi premierer nemlig et utvalg av stemmegiverne. Du kan gjerne grunngi valget ditt, uten at det er noe krav.

Powered by Labrador CMS