Eier du én av disse?

Bedre Gardsdrift har i flere år testet brukttraktorer. Nå går vi videre og ønsker din erfaring med fire serier fra John Deere, Deutz-Fahr, Massey Ferguson og New Holland.

Publisert

Vi jakter på traktorer av følgende typer:

- 6000/6010-serien fra John Deere- Agrotron-serien fra Deutz-Fahr- 4200/4300-serien fra Massey Ferguson- L/35-serien til Fiatagri/Ford (etter hvert New Holland L serie)

Vi vil vite hvor fornøyd eller misfornøyd du har vært med traktoren. Du trenger ikke å ha eid traktoren fra den var ny. Du har kanskje allerede byttet den ut? Uansett årsak ønsker vi å vite hva som fungerte bra, og hva som kunne vært bedre.

Snill eller kranglete?

Er motoren sprek eller daff, tørst eller gjerrig på diesel? Starter den i kulde, eller håper du på en mild vinter? Er oversikten bra, eller kjører du på lykke og fromme? Vi vil også vite hvor fornøyd du er med førerplassen. Er det mye bråk, eller er det stille og fredelig i førerstolen? Er hendler, brytere og pedaler bra plassert? Noe du stadig ergrer deg over?

Vedlikehold og reperasjoner

Traktorkostnadene består av mer enn nypris og dieselforbruk. Vi vil derfor vite hvilke reparasjoner du har hatt på traktoren. Er det noen feil og mangler som går igjen, eller skyldes reparasjonen naturlig slitasje? Etter omtrent hvor mange timer skjedde dette? Hvor stor ble totalregninga, og var den som forventet?

Hva med forhandleren?

Hvor godt fornøyd er du med forhandleren? Stiller maskinfirmaet opp slik du ønsker? Ville du kjøpt den samme traktoren en gang til, eller blir/ble det annen modell og merke? Alt dette og mer til ønsker vi å vite.Du trenger ikke å svare på alt. Men jo flere opplysninger vi får, jo bedre blir den endelige omtalen vi lager av traktorene.

Slik svarer du:

Send epost:oyvind@vanebo.no

Send brev:Øyvind NørstebøEggemoen 2560 Alvdal.

Husk modell og alder på traktoren, og hvor mange timer den har gått. Skriv kort om de viktigste erfaringene du har hatt med traktoren.

Husk adresse og telefonnummer.

Vi tar kontakt om vi trenger utfyllende kommentarer. Etter hvert presenterer vi noen utvalgte traktorer med eiere i bladet. Vi kommer også med en oppsummering av hver modell.

Alle som sender inn erfaringer vi kan bruke, får en oppmerksomhet fra oss.

Powered by Labrador CMS