Jan Erling Yri med en Pöttinger Impress rundballepresse
Jan Erling Yri, som er importsjef i Akershus Traktor, er fornøyd med at de nå også kan tilby strekkfilm til kundene sine.

Akershus Traktor skal forhandle strekkfilm

Kunder har etterspurt strekkfilm. Nå har Akershus Traktor inngått en forhandleravtale med finske Rani Plast OY.

Publisert

Etter å ha bygd opp forhandlernettverket de siste par årene, dekker Akershus Traktor i dag mange viktige områder for grovfôrproduksjon. Etter etterspørsel fra kunder, har de inngått en forhandleravtale med Rani Plast. 

Tilgjengelig flere steder

Samarbeidet vil gi et mer komplett forhandlernettverk for den finske strekkfilmprodusenten.

– Dagens forhandlernettverk for Rani Plast består som før, mens Akershus Traktor kommer inn som et tillegg for å dekke de områder hvor de ikke er representert i dag, sier Karl Birger Solhaug, kundeansvarlig i Rani Plast.

Det betyr at strekkfilmen blir å få kjøpt hos Akershus Traktor sine avdelinger som dekker Østfold, Romerike, Møre og Romsdal, Trøndelag og Troms.

Plast til rundballer og plansilo

– Da vi nå ser at de store produsentene og entreprenørene som kjøper Pöttinger rundballepresse også forspør om vi kan leverer plast så har vi lyttet til det. Avtalen innebærer også leveranse av plast til plansilo. Akershus Traktor kan derfor nå tilby alt bonden og entreprenøren trenger fra jordet til fôrbrettet, sier Jan Erling Yri, importsjef i Akershus Traktor.

Avdelingene kommer imidlertid ikke til å ha strekkfilm som lagervare i butikkene. Det blir direktesalg fra fabrikken på strekkfilmen. Bestilling skjer før 15. mars, altså i forkant av sesong, og det vil være mulig å supplere før andreslåtten. Ved store kvantum er det også mulig å få hjemlevering.

Powered by Labrador CMS