På kantene: Per Ivar Hveem og Ola Vasaasen fra Akershus Traktor. I midten: Atle Sjøn og Per Anders Gjørdsli fra Veidekke. Foto: Akershus Traktor

Kjøpte ni Valtra A104

Veidekke AS trengte en rekke nye traktorer til asfaltarbeid. Valget falt på Valtra.

Publisert

Det er ikke hver traktorhandel som omfatter ni traktorer. Det var tilfellet for Akershus Traktor Hamar og deres selger Ola Vasaasen tidligere denne "våren".

Veidekke AS driver med bygge- og anleggsoppdrag samt boligutvikling over hele landet, men er kanskje mest kjent for Ola og Kari Nordmann for deres asfaltarbeid. Milliardselskapet trengte en del nye traktorer til asfaltering på Østlandet, og til slutt endte de opp hos nevnte Vasaasen og salgsleder, Per Ivar Hveem i Akershus Traktor.

Forrige uke fikk de overlevert de tre første Valtra A104, traktorer i Valtras global-serie. De seks resterende er helt like. Traktorene skal hovedsaklig brukes til liming av asfalt. Da vil de gå med en frontmontert sprøyte, en sprøyte av Veidekkes egen konstruksjon. Sprøytinga vil styres av GPS i traktoren, som også er utstyrt med skjermbreddere for å gjøre rengjøringen av limet lettere. Kunden avslører at trikset for å få vekk lim av denne typen er lampeolje. Noen av traktorene vil bli utstyrt med frontlaster, mens de andre får fronthydraulikk.

Powered by Labrador CMS