Nå blir redskapsbærerne fra Lundberg å finne hos Akershus Traktor. Ole Hveem (t.v.) og Rune Sandhaug.
Nå blir redskapsbærerne fra Lundberg å finne hos Akershus Traktor. Ole Hveem (t.v.) og Rune Sandhaug.

Multimaskin er kjøpt opp – og ny eier inngår samarbeid med Akershus Traktor

I april gikk Multimaskin konkurs, men kort tid etter var konkursboet kjøpt opp.

Publisert

Det gikk ikke mer enn et par uker etter konkursen i Multimaskin, før det dukket opp en melding på nettsiden deres om at de åpnet opp igjen 3. mai. Det viste seg at konkursboet er kjøpt opp av Sandhaug AS.

Sandhaug, som holder til i Hunndalen utenfor Gjøvik, opererer i samme segment som Multimaskin har gjort. Det vil si de tilbyr produkter innen veivedlikehold og i stor grad er rettet inn mot kommuner. Nå får de også fotfeste sentralt i Oslo.

Viderefører flere produkter

De fører produkter som Lundberg redskapsbærere, Val’Air feiemaskiner og Pome veivedlikeholdsredskaper. Disse vil nå bli å finne hos Multimaskin i tillegg til flere av produktene som Multimaskin tidligere første.

– Vi er allerede i dialog med flere leverandører og regner med en rask avklaring. Vi ønsker å sikre en kontinuitet i overgangen til «nye Multimaskin». Derfor vil også flere av de tidligere ansatte bli med videre, sier Rune Sandhaug.

Selv om Sandhaug var raskt ute, var Sewe Maskin enda raskere. De har allerede sikret seg Norcar-agenturet som Multimaskin hadde.

Akershus Traktor mot kommunalt

Samtidig som det er kjent at Sandhaug overtar Multimaskin, blir det kjent at de også inngår samarbeid med Akershus Traktor AS om landsdekkende salg og service av Sandhaugs produkter. Det betyr at du framover kan få kjøpt Lundberg redskapsbærer der.

– Vi har i lengre tid sondert markedet med tanke på å komme inn på markedet for kommunalmaskiner. Dagens samarbeidsavtale innebærer at vi har nådd denne målsettingen. Endelig er vi i mål, sier Ole Hveem, daglig leder for Akershus Traktor.

Akershus Traktor har i lengre tid arbeidet med å etablere seg innen skog, vei og kommune, noe vi omtalte første gang i 2019. Mens skogsatstingen kom på plass med kjøpet av Skogteknikk i fjor, har den kommunale satsingen hengt etter.

Powered by Labrador CMS