Rottnes største hogger, H21.
Rottnes største hogger, H21.

Akershus Traktor satser i skogen

Kjøper 70 prosent av Skogteknikk AS.

Publisert

Akershus Traktor melder i en pressemelding torsdag at de har kjøpt opp Skogteknikk AS. De har drevet med import av Rottne skogsmaskiner siden 1985, og siden har porteføljen ballet på seg. De importerer også vedmaskiner fra Posch, hogstaggregater fra både Logmax og SP Maskiner og markberedningsutstyr fra Bracke. Det var Olav Fladby som startet det hele. I dag er det sønnnen, Ole Thomas, som er daglig leder og har eid firmaet i sin helhet fram til nå.

Skogsteknikk har flere servicepartnere rundt om på Østlandet, men samarbeidet med disse vil ikke påvirkes av den nye eierstrukturen. Hovedkontoret til firmaet vil derimot flyttes fra Gjerdrum og inn i Akershus Traktor sine lokaler på Jessheim.

- Akershus Traktor ønsker flere ben å stå på, og vi har stor tro på en bærekraftig utnyttelse av skoen, sier daglig leder i Akershus Traktor, Ole Hveem. Han forteller videre at Skogteknikk beholder sine ansatte.

Det er Bjørn Rygg som eier Akershus Traktor. Du skal ikke lengre tilbake enn en drøy måned for å finne hans forrige oppkjøp, men da gjennom firmaet BRI Industrier. Da kjøpte han opp Reime Produkter etter at Rogalands-bedriften meldte oppbud.

Ole Hveem og Ole Thomas Fladby.
Ole Hveem og Ole Thomas Fladby.
Powered by Labrador CMS