Anita Helene Hall og Jørgen Thingelstad gleder seg over nesten fullbooket Agroteknikk 2018. Pressefoto
Anita Helene Hall og Jørgen Thingelstad gleder seg over nesten fullbooket Agroteknikk 2018. Pressefoto

Nesten fullbooket til Agroteknikk 2018

Det er fremdeles et år igjen til Agroteknikk i Lillestrøm, men interessen er allerede stor fra både bransje og publikum.

Publisert

Mens Agritechnica går av stabelen i Hannover i disse dager, kan vi samtidig begynne å glede oss til neste år. Da er det igjen tid for Agroteknikk, Norges største landbruksmesse. Den arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse på Lillestrøm. Messedagene neste år blir fra torsdag 8. til søndag 11. november.

39 000 kvadratmeter – eller mer!

– Interessen for å være med på Agroteknikk er enorm. Vi har nesten fullt hus noen dager før søknadsfristen går ut, sier Anita Helene Hall, som er prosjektansvarlig for Agroteknikk 2018.

– Vi må ta i bruk hele messesenteret med sju større og mindre haller som tilsammen gir 39 000 kvm utstillingsareal. Og hvis påmeldingen fortsetter å øke, må vi også ta i bruk området mellom hallene, hvor vi kan sette opp oppvarmede plasthaller, sier Hall.

Hele bransjen er med

Utstillerkomiteen representerer hele den norske maskinbransjen med Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF) og Redskapsprodusentenes Landslag (RL).

Agroteknikk 2018 ledes av Trond Kjempekjenn og Jørgen Skjelin fra Eikmaskin, Trond Østby og Bård Svarstad fra Felleskjøpet, Anita Helene Hall, Per Eivind Føsker fra A-K Maskiner, Jørgen Thingelstad fra Sisu produkter, Magne Stubberud fra HCP og Kjetil Gundersen fra NAM.

Stor interesse fra publikum
De første meldingene på Facebook om lanseringen av datoene fra 8. – 11. november 2018 har blitt sett av 30 000 personer. Det er allerede mange kommentarer om å sette av helga, bestille reise og overnatting.

– Det er nok lurt å være tidlig ute, sier Anita Hall.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS