Tidligere års gullaks
Tidligere års gullaks

Nå nærmer det seg siste frist for nyheter til Agroteknikk

Datatrøbbel har gitt utvidet nyhetsfrist, men nå nærmer det seg deadline.

Publisert

Produktnyheter pleier å være et viktig trekkplaster til Agroteknikk, og nå nærmer det seg absolutt siste frist for de utstillerne som vil være med og kjempe om utmerkelser under Agroteknikk 2021.

Populære nyheter

I 2018 var det hele 115 nyheter av stort og smått. Seks av dem ble tildelt den gjeveste utmerkelsen av dem alle, nemlig gullakset. Vinnerne var så vidt forskjellige som Lelys gardsmeieri, Tokvams brøyteapp og beltedekket PneuTrac, som du kunne lese mer om i dekktesten vi publiserte i 2019. I tillegg var det 19 nyheter som ble tildelt sølvakset.

Hvor mange nyheter det vil bli til årets messe blir først klart etter fristen er gått ut. Juryen skal etter planen starte sitt arbeid neste uke. Vinnerene vil bli presentert bl.a. her i Bedre Gardsdrift i forkant av Agroteknikk 2021.

Ny frist etter datatrøbbel

Fristen for å melde inn nyheter til årets messe gikk opprinnelig ut 31. august, men arrangørene melder om at det har oppstått problemer i forbindelse med innemeldning av nyheter.

- Noen opplever at påmeldingsskjemaet ikke blir sendt inn. Derfor vi har gjort noen endringer med skjemaet som gjør at bilder kan sendes inn som vedlegg på mail. Vi håper dette skal fungere for alle.

Fristen er derfor forlenget til 10. september.

Powered by Labrador CMS