Frode Dahl, styreleder i TLIF (t.v.) og Trond Andersen, prosjektleder Norges Varemesse (t.h.) er godt i gang med forberedelsene til Agroteknikk 2021.

Det blir kamp om plassen på Agroteknikk 2021

Etter at de fleste messer ble avlyst i fjor, er det nå høye forventninger til Agroteknikk i november. Arrangørene melder om stor pågang fra bransjen.

Det er heller ikke bare de store, kjente merkene som har kastet seg på. På listen over interesserte utstillere skal det også være flere nye aktører.

– Pandemien som har preget oss det siste året har virkelig ikke lagt noen demper på engasjementet for Agroteknikk 2021, og vi er glade for at bransjen har tro på arrangementet og ser frem til å møtes igjen, sier Frode Dahl, direktør maskin i Felleskjøpet styreleder i TLIF.

Mye nytt siden sist

– Siden utstillingen i 2018 har det skjedd mye med den teknologiske utviklingen, og vi ser et økt fokus på bærekraftige leveranser. Vi vet at mange har nye løsninger innenfor presisjonsteknologi som også vil være aktuelt på årets messe. Komiteen er godt i gang med å planlegge aktivitetene, og det er bare å glede seg, sier Frode Dahl.

I tillegg til utstillinger av maskiner og utstyr blir det som vanlig anledning til å sikre seg faglig påfyll, delta på sosiale aktiviteter og kåring av blant annet Årets lærling.

Flere ønsker større plass

Ikke bare har interessen for deltakelse på Agroteknikk 2021 vært stor, men veldig mange utstillere ønsker i tillegg større stand enn tidligere. Nå er arrangørene i gang med å fordele standplasser til alle, et puslespill som ikke bare skal ta hensyn til utstillerne, men som skal gjøre utstillingen så spennende som mulig for publikum.

– Vi ønsker å sørge for størst mulig bredde i arrangementet og i tillegg kunne gi plass til nye utstillere. For å få bedre plass har vi denne gangen fokusert på enda bedre utnyttelse av disponibelt areal i alle hallene på Norges Varemesse. Vi tar også i bruk området mellom to av hallene. Med dette har vi utnyttet hver krik og krok på huset, sier Trond Andersen, som er prosjektleder for Agroteknikk.

Kabalen straks klar

Så snart kabalen er lagt vil alle utstillere få tilbakemelding på søknaden og informasjon om stand og plassering. Samtidig advarer de om at alle får ikke det arealet de ønsker seg.

– Jeg vil påstå at det har vært det mest krevende året noen gang. Vi vet at mange har ønsket seg mer plass enn de har fått tildelt, men vi har prøvd så godt vi kan å få til en god fordeling av både plassering og antall kvadratmeter. Det er utrolig morsomt å jobbe med en bransje som er så ivrig som dette, sier Jørgen Thingelstad, markedssjef i SISU Produkter og en av dem som har jobbet for å få kabalen til å gå opp.

Agroteknikk 2021 går av stabelen i Norges Varemesse i Lillestrøm 25. – 28. november.

Powered by Labrador CMS