Agrisjå 2017

Agrisjå 2020 er avlyst

Ikke uventet blir årets Agrisjå avlyst.

Publisert

For bare to uker siden var det fortsatt håp om at utstillingen kunne gjennomføres, men nå blir den altså skrinlagt.

Det skjer etter at regjeringen for få dager siden bestemte at arrangementer med mer enn 500 deltakere blir forbudt fram til 1. september. Agrisjå skulle som kjent finne sted rett før denne datoen.

Bittert

– Det er bittert for alle involverte, både for alle i arrangørstaben og for utstillerne. Vi var så godt i gang, hadde god kontroll på prosessen og vi kunne øyne et rekordarrangement i august. Aldri før har vi hatt så mange tidlig påmeldte og aldri før har vi sett sånn iver og entusiasme blant utstillerne, sier messeleder Ole T. Hofstad i en pressemelding.

Bransjen selv skal heller ikke ha vært interessert i å utsette messen til september. Dermed blir det ikke noe av Agrisjå i år.

Mulig flytting påvirker Agroteknikk

Agrisjå er en av tre landbruksmesser som blir avhold i hvert sitt år. Det betyr at de ikke er likefram å flytte Agrisjå til neste år, ettersom det vil få følger for både Agroteknikk og senere Agrovisjon. Styret har likevel et lite håp om å få det til.

– En flytting av hele det såkalte messetriangelet hadde vært en mulighet. Det er det selvsagt bransjen selv ved Traktor og Maskinimportørenes forening (TLIF) som må ta stilling til. Det ville i så fall bety at Agroteknikk på Lillestrøm måtte forskyves til 2022, sier styreleder Jan Yngvar Kiel

Powered by Labrador CMS