Disse bidragsyterne vant Flax-lodd

Vi har fått inn enormt med priser til årets maskinleieprisliste. Ti av bidragsyterne får lønn for strevet.

Publisert

Årets maskinleieprisliste er i boks. Prisene er hentet inn, vurdert og satt. Disse vil som vanlig bli presentert i BG nr. 3 som vi legger siste hånd på i disse dager.

De to siste årene har antall bidragsytere vært enormt til maskinleieprislista. Noe vi i Bedre Gardsdrift er glade for. Det gir et bedre grunnlag for oss å sette priser og gir også leserne våre en mer korrekt liste. Blant de mange bidragsyterne som har sendt inn priser har vi trukket ut ti som får tre Flax-lodd hver.

De heldige er: Ottar Husum, Sogndal, Lars Petter Solheim, Ørsta, Ingar Høgmoen, Fosser, Ragnar Aasan, Rissa, Svein Garseth Hansen, Finnsnes, Svein Åsbakk, Bodø, Steinar Vikse, Sveio, Jostein Berg, Inderøy, Olav Nossum, Inderøy og Kristian Skallerud på Gjerdrum.

Vi takker både dem og alle andre som har bidratt, og håper alle blir med igjen neste vinter når prisene skal hentes inn på ny!

Er du ennå ikke abonnent, er det ikke for sent å bli det. Bli abonnent de nærmeste dagene, så vil du få maskinleieprislista sendt hjem i postkassa. Trykk på linken til høyre for å komme til abonnementskjemaet.

Powered by Labrador CMS