Akershus Traktor tar over Pöttinger

Ryktene har svirret, nå er det bekreftet. Pöttinger går fra A-K til Akershus Traktor fra og med i dag.

Publisert

Det nye redskapsselskapet til Bjørn Rygg har gjort sin første store avtale. Bedre Gardsdrift hørte snakk om det allerede i sommer, men først nå bekrefter BRI Agri at de har gjort en avtale med Pöttinger. Dermed blir Akershus Traktor Pöttingers nye tilholdssted her i landet. Avtalen trer i kraft allerede i dag.

Det betyr at Pöttinger ikke lengre blir å finne hos A-K Maskiner, som forrige uke gjorde det kjent at de skulle forhandle grasutstyr fra Kongkilde, noe som kanskje ikke var så overraskende tatt sommerens rykter i betraktning.

Pöttingers utvalg strekker seg over både grasproduksjon og jordbearbeiding, men i første omgang er det prat om graslinja for BRI Agris del.. A-K har blant annet ført Pöttinger-plogen, men fortsetter trolig nå med salg av ploger fra Amazone. Samtidig skal det sies at Akershus Traktor fra før forhandler Øverum.

Samtidig opplyser BRI Agri at Akerhus Traktors folk, etter kort tid, skal kunne utføre service og levere reservedeler på Pöttinger-maskiner som allerede er solgt her i landet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS