Noen steder blir det demo av våronnredskaper, andre steder bare maskinutstilling.
Grilling, prøvekjøring og sosialt samvære er fellesnevneren for mange av vårdagene denne helgen.

Vårdagene er i gang

Denne helgen byr på vårdager en rekke steder.

Publisert

Norwegian Agro har vårdager fredag og lørdag hos Østfold Traktor i Rakkestad, og Lena Maskin avdeling Lena og avdeling Akerhus. I Rakkestad blir det mulighet for prøvekjøring og fredag vil produktspesialister fra Norwegian holde foredrag om Claas-traktorer og om Multiva.

A-K maskiner arrangerer kombinert vårdag og nyåpning av A-K Westreng Maskin i Bjørkelangen fredag og lørdag. Det blir demokjøring av traktor og Henning Solberg signerer capser.

Eik og Akershus traktor

Både Eiksenteret Kløfta og Eiksenteret Bjørkelangen har vårdager fredag og lørdag. Sistnevnte lokker med prøvekjøring av Fendt og Massey Ferguson, og det blir også demo av vedmaskin fra Dalen.

Akershus traktor skal ha vårdager fredag og lørdag, både på Jessheim og i Revetal i Vestfold. På Jessheim får du anledning til å prøvekjøre den nye Valtra A Hitech 4.

Felleskjøpene

Felleskjøpet Rogaland og Agder har allerede kjørt i gang de første våronn-demoene, men det er fortsatt tid å få med seg en demo. Fredag klokka 13.00 i Kvinnherad, hos Magne Hjelmeland, skal det pløyes, harves, gjødsles og såes med utstyr fra blant annet Kverneland, Väderstad og Kivi-Pekka.

De har også rullet i gang John Deere-karavanen denne uken. Den har allerede vært innom flere steder, og fredag kommer den til FK Butikken Vikseå. Det blir mulighet for prøvekjøing av John Deere 5-serien.

Også Felleskjøpet Agri har vårdager denne helgen. Fredag arrangeres det våronn-klargjøringsdag i Søve og vårdag i Holstad. På lørdag er det vårdag hos Felleskjøpets avdelinger i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Akershus og Østfold, men disse er i stor grad rettet mot forbrukermarkedet.

Powered by Labrador CMS