Banner fem seksere nettsak

Brukerblikk på fem seksere

Har du erfaring med en av disse traktorseriene. Da vil vi gjerne at du deltar i vår brukerundersøkelse.

Publisert

De siste to årene er det registeret snaut 1000 traktorer av de fem modellseriene, Fendt 700, John Deere 6R, New Holland T7, Massey Ferguson 7600 og Valtra T3. Dette er typiske entreprenørtraktorer som brukes mye både i og utenfor landbruket, og hvor det stilles store krav til driftssikkerhet. Vi ønsker at du som har, eller har hatt en av traktormodellene til høyre deler dine erfaringer med våre lesere.

2011 eller nyere

Alle aktuelle modellene er lansert i 2011 eller 2012. New Holland T7 og John Deere 6R har to ulike chassis i sine modellserier, og vi er interessert i alle modellene. Med unntak av Fendt, tilbys traktorene både med mekanisk og trinnløs transmisjon.

Slik svarer du:

Det er veldig praktisk for oss om du bruker vårt nettbaserte svarskjema på www.gardsdrift.no (Klikk her)

Men hvis det er enklere for deg, kan du fylle ut skjemaet i Bedre Gardsdrift nr. 3. Portoen er betalt og spørsmålene er de samme.

Svarene behandles anonymt, men vi vil at du oppgir navn, adresse og telefonnummer slik at vi eventuelt kan kontakte deg for utfyllende informasjon.

Alle som oppgir full navn og adresse er med i trekningen om Bedre Gardsdrifts eksklusive Leathermankniv og 4 x 5 flaxlodd.

"
Powered by Labrador CMS