Eik Hellerud
Eik Hellerud

God oppsluttning om Vei- og Anleggsmessa

Arrangøren av Vei og Anlegg 2015, Maskingrossisternes Forening, er godt fornøyde med arrangementet. Fra 6. til 10. mai var i alt 22.951 besøkende innenfor portene på Hellerudsletta.

Publisert

Vei og Anleggsmessa på Hellerud arrangeres hvert tredje år. Forrige gang, i 2012, ble det notert 22.934 besøkende, utrolig nok bare 17 færre enn i år. Som navnet tilsier var messa naturligvis dominert av anleggsmaskiner og tilhørende utstyr. Men flere av landbruksmaskinimportørene var på plass med traktorer og utstyr for snørydding og vegvedlikehold.

Torsdag var det kraftig regn på Hellerud, og parkeringsforholdene på den klinete leirejorda ble slik vi husker det fra den tida Landbruksveka ble arrangert her.

A-K Maskiner hadde et stort trekkdyr / trekkplaster: Case IH Magnum 370 CVX, med vekt på 12.500 kg og en maksimal effekt på 410 hk.

De store anleggsmaskinimportørene dominerte messearealet. Volvo hadde sin stand på det nedre området.

Mindre firmaer var også representert med mindre maskiner. Finske Juha Korhonen viste fram et hogstaggregat med klippefunksjon og stegmater fra Naarva Oy.

Oddvar Bjørøen fra Rosendal Maskin viser her en JCB laster med en frontmontert V-plog fra Igland, og bakmontert sandspreder.

Powered by Labrador CMS