Hellbillies Agroteknikk 2015

Agroteknikk med Hellbillieskonsert

Fredag 27. november arrangerer Agroteknikk eksklusiv konsert med Hellbillies i Oslo Spektrum.

Publisert

Hellbillies skal være med å dra bønder til by'n under Agroteknikk. Foto: Trygve Indrelid.

Årets Agroteknikk blir mer enn maskiner. Fredag 27. november inviterer Agroteknikk til en eksklusiv konsert med Hellbillies i Oslo spektrum. Konserten er forbeholdt dem som har kjøpt billett til utstillingen, og det er mulig å kjøpe inntil to konsertbilletter per inngangsbillett. Billettene blir lagt ut på salg på nettet og annonsert når det er klart.

- Med Hellbillies på laget blir Agroteknikk en helt ny opplevelse. Ved å kombinere Agroteknikk-utstillingen i Lillestrøm med en unik konsert i hovedstaden, blir dette en fantastisk helg. Hellbillies-konserten gjør turen til Agroteknikk spennende for langt flere enn de som først og fremst er opptatt av maskiner og utstyr, sier leder i utstillingskomiteen, Gunnar Thorud.

- Den populære gruppa har mange tilhengere blandt dem som kommer til Agroteknikk, og vi tror mange vil benytte den unike muligheten til å oppleve dem live. Målet er å fylle Spektrum med 7000 feststemte publikummere, sier prosjektleder for Agroteknikk, Jarle Kleppan.

Jarle Kleppan i Agroteknikk og Tone Innerdal og John Eivind Meland hos Hellbillies manager, Mentometer, venter fulle hus i Oslo Spektrum. Foto. Håvard Simonsen, Faktotum.

Powered by Labrador CMS