Fliegl Polyline
Fliegl Polyline

Felleskjøpet RA valgte Fliegl

Felleskjøpet Rogaland Agder har valgt Fliegl, Duun og HMR Voss som leverandører av gjødselutstyr.

Publisert

Felleskjøpet RA har valgt tyske gjødselvogner.

Etter at Moi sa opp eneforhandleravtalen med Felleskjøpet Rogaland Agder, har Felleskjøpet RA vurdert alternative vognleverandører. Fra 1. juli er det gjødselvogner fra Fliegl, pumper og miksere fra Duun og slangespredningsutstyr fra HMR Voss som gjelder hos Felleskjøpet i sør-vest.

Avtalen med Fliegl innebærer at Felleskjøpet RA blir eneforhandler for deres gjødselvogner i Norge. Felleskjøpet RA har fra før Fliegls skyvevogner i programmet, og får nå i tillegg vanlige gjødselvogner, vakuumvogner og tørrgjødselvogner.

- Med Fliegl får vi et komplett og bredt produktprogram som også passer de store entreprenørene. Dette gleder vi oss til, sier salgssjef Jon Magne Torsteinsbø entusiastisk.

Torsteinsbø forteller at Fliegl har vært svært velvillige til å tilpasse vognene til det norske markedet. Blant annet er de norske vognene spesifisert med pumpe foran, mens den normalt er plassert bak. Vognene strekker seg fra tre til 18 kubikkmeter. Avtalen innebærer også at Fliegl utvider produktprogrammet med glassfibervogner på 6, 9 og 11 kubikk.

Avtalen med Duun, innebærer at Felleskjøpet RA får Duuns pumper og miksere i Felleskjøpet drakt. FKRA har i flere år solgt HMV slangesprederanlegg fra HMR Voss, og vil nå satse enda mer på disse.

Seks kubikk vakuumvogn for bratt terreng.

Powered by Labrador CMS