john deere 9RX youtube

Deere på fire belter

John Deeres store rammestyrte 9R-serie blir nå å få i tre varianter: Fire hjul, to langbelter (uten rammestyring) eller fire kortere belter.

Publisert

John Deeres nordamerikanske flaggskip får du nå i det selskapet omtaler som et "innovativt nytt firebelters design". Traktoren er presentert på salgsmøter i Nord-Amerika, slik du kan se i denne videoen:

John Deere har ikke gitt ut noen offisiell informasjon om 9RX enda. 9R-serien ble fornyet i august, og informasjonen om eksistensen av RX ble sluppet da. Dog ingenting annet.

Deere og Cummins-motorer

Serien spenner fra omlag 370 til 620 hester, levert av motorer på 9,0 og 13,5 liter fra egen produksjon, samt en 15-liters Cumminsmotor for toppmodellene. Transmisjonen er en 18-trinns powershift. Ut fra bilder ulike steder på nettet tyder mye på at John Deere har gjort mer på RX enn å bare sette på et beltesett på en vanlig hjultraktor.

CaseIH, Versatile og Deere

CaseIH QuadTrac har hatt konseptet med fire belter for seg sjøl oppsiktsvekkende lenge, siden introduksjonen i 2002. Nylig kom kanadiske Versatile med sin DeltaTrack, strengt tatt en vanlig rammestyrt nordamerikaner med belter i stedet for hjul. Og nå kommer altså John Deere, med det som presenteres som "et sterkt ønske fra mange kunder".

Powered by Labrador CMS