LR Teknikk Lode Nedrebø Joa

GEA får ny importør

Det nye selskapet Reime landbruksteknikk overtar import og distribusjon av GEAs landbruksprodukter i Norge, etter at GEA og A-K maskiner har avsluttet samarbeidet.

Publisert

Prosjektkonsulent Trond Lode og daglig leder Idar Nedrebø i Reime landbruksteknikk og daglig leder Erik Joa i Reime Agri, ser fram til å få ansvaret for GEAs landbruksprodukter i Norge.

Reime Landbruksteknikk (RL teknikk) har Reime Agri som hovedeier og selskapets ansatte som medeiere. RL teknikk får hovedkontor på Nærbø i Rogaland. Selv om Reime også tilbyr i-mek løsninger til gris og småfe, skal RL teknikk konsentrere seg om melk og storfe.

Bygger egen organisasjon

– Det viktigste nå er å ta vare på eksisterende kunder og bygge opp et godt servicenettverk. Vi vil fra dag én ha folk som kan handtere dette, og vi skal bygge opp en stor og dynamisk organisasjon som lett kan tilpasse seg markedet. Den vil bestå av engasjerte medarbeidere som kan og vil jobbe med i-mek, sier daglig leder i Reime Agri, Erik Joa.

Lokalt samarbeid på bygningssiden

Reime landbruksteknikk vil også knytte til seg enkeltpersoner og forhandlere, og håper på et godt samarbeid med avdelinger og forhandlere i AK-maskiner, der hvor det er aktuelt. Målet er et serviceapparat som dekker det meste av Norge. Joa påpeker at selskapet skal være en kompetanseorganisasjon, der viktige mål er pålitelighet, kvalitet og merverdi for kunden. Når det gjelder bygningsdelen, vil RL Teknikk samarbeid med lokale eller regionale leverandører.

Ikke blanke ark

– Fantastiske produkter og systemløsninger, kombinert med kompetente og engasjerte folk skal bidra til at vi lykkes i konkurransen, reklamerer påtroppende daglig leder, Idar Nedrebø og prosjektkonsulent Trond Lode. Begge har en fortid i A-K maskiner, og kjenner dermed produktene godt. Nedrebø kommer fra stillingen som daglig leder ved A-K maskiner Nærbø, mens Lode har både melkerobot og fôringsanlegg fra GEA i fjøset sitt.

En sluttet ring

Hvis du ikke har helt kontroll på GEA, så het selskapet tidligere Westfalia. GEA er en av verdens største leverandører innen utstyr for matforedling. Mye av utstyret og prosessanleggene i Tines nye stormeieri på Nærbø er levert av GEA. GEA og Reime Agri har kjent hverandre siden 1986, da Westfalia Separator leverte komponenter og systemløsninger til Erlands melkeanlegg, som den gang ble solgt av Reime.

Melkeroboten GEA MiONE blir et av hovedproduktene for RL teknikk.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS