Borgeby 2008_01
Borgeby 2008_01

Bli med til Borgeby Fältdagar!

Borgeby Fäldager i Skåne er vel kjent for våre lesere. I år kan du ta turen sammen med Bedre Gardsdrift. Vi har fortsatt ledige plasser, men det haster med å melde seg på.

Publisert

I gropen kan du se hvordan ulike planter vokser under bakken.

Borgeby Fältdager er en naturlig møteplass for profesjonelle bønder. Nå har du sjansen til å oppleve den svenske utstillingen på nært hold sammen med Bedre Gardsdrift. Utstillingen foregår i sitt rette element ute på jordet. Her er det forsøksfelt, maskindemonstrasjoner og mye annet. Drøye 350 utstillere og 20 000 besøkende sørger for at dette blir en minneverdig opplevelse. Årets tema er Entreprenørskap i landbruket.

Bedre Gardsdrift har satt opp buss tur/retur messeområdet i Skåne, og vi tilbyr hotellrom på Scandic St. Jörgen i Malmø. Pris for reise, overnatting i enkeltrom med frokost og billett til utstillingen er kr 2790 pluss mva.

Bussen starter fra Kirkenær 23. juni kl. 08.00. Turen går via Kongsvinger, Kløfta, Oslo og Svinesund. Påstigning skjer etter avtale langs denne reiseruta. Hjemmereise 24. juni kl. 17.00 med samme rute. Vi har fortsatt noen ledige plasser, men det haster med å melde seg på.

Hvis du vil være med på dette, må du melde deg på snarest til: Roy Utgaard Bedre Gardsdrift Postboks 130 2261 Kirkenær Tlf. 950 77 599E-post: roy@askmedia.no

Maskiner, demofelt og forsøksfelt i skjønn forening.

Powered by Labrador CMS