Kuhn FC 313 frontslåmaskin

Lantmännen Maskin overtar Kuhn i Sverige

Går det som planlagt, vil Lantmännen Maskin Sverige blir importør og forhandler av Kuhn fra nyttår.

Publisert

Fendt og Kuhn har lenge hatt felles importør i Norge. Nå følger svenskene etter, men der er det Lantmännen Maskin som gjelder for de to merkene.

Danske Maskinforhandler Inkøbsringen (MI) har de siste 20 årene vært importør for Kuhn i Sverige, i tillegg til hjemmemarkedet Danmark. Nå vil Lantmännen Maskin overta i Sverige.

- I Lantmännen Maskin pågår det akkurat nå et omfattende strategisk arbeid for å tilpasse våre produkter og tjenester. Vi har også en ambisjon om å styrke resdskapsområdet, og med Kuhns sortiment får vi en produktbredde som gjør dette mulig, sier adm. dir. i Lantmännen Maskin, Jonas Arviddson i en pressemelding.

Hovedgrunnen til at Kuhn ønsker å skifte ut MI med Lantmännen Maskin Sverige, er at Lantmännen Maskin har et landsdekkende forhandlernett som gjør det mulig for Kuhn å øke sine markedsandeler vårt naboland.

Lantmännen Maskin Sverige forhandler i dag blant annet Valtra, Fendt, Claas, Väderstad og Överum. Lantmännen Maskin sier at Kuhn vil bli et supplement, selv om de har konkurrerende produkter med både Väderstad og Överum.

Powered by Labrador CMS