BvL stasjonærmikser

Fjøssystemer med BvL

Fjøssystemer overtar importen av BvL sine stasjonære vertikalmiksere. Dermed tettes det siste hullet i deres produktprogram.

Publisert

Fjøssystemer overtar import og salg av BvLs stasjonære miksere etter at avtalen mellom TKS og BvL avsluttes. TKS vil ha tilgang til BvLs produkter ut året.

Fjøssystemer har fram til nå kun hatt fôringsroboten Lely Vector for dem som vil ha vertikalmikser. Det er både en avansert og kostbar løsning som har sine begrensinger, spesielt i gamle fjøs. Fjøssystemer har lenge vært på jakt etter en stasjonær vertikalmikser, og er godt fornøyd med at BvLs stasjonære miksere blir del av deres produktprogram. Fram til nå er det TKS som har hatt agenturet på disse produktene. André Stenumgård i Fjøssystemer mener de stasjonære mikserne er spesielt interessante i kombinasjon med takutlegger.

Importen av BvL har vært, og vil fortsatt være delt. Traktor og Landbruk har importen av de hjulgående modellene, mens TKS, og nå Fjøssystemer, har agenturet for de stasjonære mikserne.

- Vi vil ha et uformelt samarbeid med Traktor og Landbruk og NT Maskin slik at både deres og våre kunder få stasjonær eller hjulgående mikser, sier Stenumgård.

Med BvL har Fjøssystemer blitt en en komplett leverandør av fôringssystemer, og vil satse spesielt på fôring i tida framover, opplyser Stenumgård.

Tønnes Helge Kverneland i TKS opplyser at de vil tilby BvLs produkter ut året, og at kunder som har bestilt maskiner via TKS vil få disse som planlagt. Også der hvor det er gitt tilbud står disse ved lag og levering vil skje som planlagt.

- Vi vil ta hånd om våre kunder og sørge for at de får den servicen til har behov for, sier Kverneland.

Kverneland påpeker at det ikke er noen dramatikk i det som skjer, og at de jobber med å finne ny leverandør av miksevogner. TKS sitt styresystem er ikke merkespesifikt med tanke på mikseren. TKS kan derfor lett inkludere miksere fra andre leverandører i sitt system.

Powered by Labrador CMS