tks kuhn
tks kuhn

TKS som Kuhn i utlandet

Samarbeidet mellom TKS og Kuhn trappes opp. Fra nå selges TKS sin Feed Robot og alt utstyret rundt den gjennom Kuhn sitt markedsapparat i utlandet, merket som Kuhn.

Publisert

Den første TKS Feed Robot i Kuhn-bunad.

Samarbeidet startet med at TKS gikk til Kuhn da avtalen med BvL om fullfôrblandere ble avsluttet. Hos Kuhn har TKS møtt stor interesse og entusiasme, særlig knyttet til TKS sitt automatiske fôringssystem Feed Robot. Nå er det utvidede samarbeidet offisielt.

- For alle andre markeder enn det norske vil våre fôringsprodukter selges gjennom Kuhn sitt distribusjonsapparat. Automatisk fôring er på full fart inn i Europa, og vi har en komplett løsning som Kuhn ønsker å tilby sine kunder. Dermed kan vi kombinere et godt utprøvd produkt med Kuhns sterke merkevare og salgsnett, forteller TKS-sjef Tønnes Helge Kverneland til Bedre Gardsdrift. Han er i disse dager tilstede på en større fransk landbruksutstilling, der TKS stiller sammen med Kuhn. Når konkurrentene hører at TKS har levert over 350 automatiserte fôringsanlegg, er det så de ikke vil tro på det. De nye partnerne blir også å finne sammen på årets EuroTier i november.

Avtalen omfatter Feed Robot, reservoarløsningen, TKS sine kuttere, ulike transportband og –belter, styresystemer og øvrig tilbehør for å kunne tilpasses den enkelte kunde.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS