bob krokløft
bob krokløft

Proff krokløft fra Natrud og Veiby

Hans Anders Olsen Moen fra Natrud og Veiby AS med adresse Båstad i Østfold har klokkertro på det breie sortimentet av B.o.B. krokløfthengere fra ITRunner.

Publisert

Hans Anders Olsen Moen har mange godord om B.o.B. krokløfthengere.

I Bedre Gardsdrift nr. 1 2014 omtaler vi hengerne, men der har vi klart å skrive at Moen og B.o.B.-agenturet er tilknyttet et annet østfoldfirma, Agritechnica-utstiller Ara maskin. Det riktige er altså firmanavnet Natrud og Veiby AS. – Her er høy kvalitet og gode egenskaper, i tillegg til at vi opplever at produsenten er flink til å høre på ønskene fra kundene våre, forteller Hans Anders Olsen Moen.

For krokhengere under åtte tonn nyttelast leveres stivt drag, mens de større har fjæring. For å holde egenvekta nede, er hengerne nøye stresstestet for å sikre styrke der det behøves og unngå overdimensjonering der det ikke har noe for seg. Konstruksjonen er i høgfast svensk stål. Sjølve kroken er ikke sveiset, men boltet, så du lett kan skifte ved slitasje. Hengerne leveres med spesifikasjoner både for 50 km/h og høyhastighet. En ti-tonnsversjon passer 5,5-meters containere og er også fin til maskinflak takket være 17-toms hjul, og har ett tonn mindre egenvekt enn en tilsvarende stor 16-tonner. Noen har hjelpetipp for større tippkapasitet og raskere tipping. Av tilleggsutstyret for hengerne med eget hydraulikksystem finnes trådløs fjernkontroll, så du slipper å gå fram og tilbake for mange ganger når du skal ta kornprøve, så åpne bakveggen og deretter tippe og senke og lukke.

Denne saken, og flere andre nyheter fra Agritechnica, finner du i Bedre Gardsdrift nr. 1 2014, som forventes i postkassene over det ganske land i disse dager.

Powered by Labrador CMS