Rundballer
Rundballer

Mistet rundballer på E14

Sør-Trøndelag/Stjørdal: Åtte rundballer falt av en traktorhenger og spratt rundtomkring i vegbana, til alt hell uten å treffe andre kjøretøyer eller bli påkjørt. Politiet har opprettet sak.    

Publisert

Vekta av en rundball kan vere som en liten småbil, og å få noe slikt over seg eller i fronten er ikke helt hyggelig. Halmballer er vesentlig lettere, men heller ikke slike skal slippes på sjølstyr. 

Politiet har naturlig nok opprettet straffesak, da rundballer på avvege er meget farlig og et tegn på at noe har vært galt med lastsikringa. Regelverket om sikring av last kan enklest oppsummeres til at last ikke under noen omstendighet skal falle av.

Hendelsen fant sted ved Hegra sentrum i Stjørdal, melder adressa.no. Politiet forteller til avisa at det totalt var åtte rundballer som falt av hengeren, og at det skal være en stropp som har røket.

En av Adressas lesere havnet bak traktoren med rundballene, og melder at ballene begynte å krenge da traktoren skulle svinge. Så falt ballene av tilhengeren, og ble liggende rundt omkring i vegbana. Heldigvis uten å treffe andre kjøretøyer eller folk. Traktorføreren var rask til å kople av hengeren og skyve ballene ut av vegen.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS