Fleksibel krybbe

Du bestemmer lengden på krybba

Med det nye, fleksible krybbe-systemet til OK Plast i Horsens, DK, kan du tilpasse lengden på krybba etter dine egne ønsker og behov.

Publisert

Bonden i dette fjøset ønsket at krybba stoppa før drikkekaret for å hindre at det kom vann i fôret. Foto: Agromek

Det nye modulsystemet gjør at krybba passer i alle fjøs, uansett hvilken innredning du har. Lengden på krybba kan tilpasses dine ønsker i en handvending.

Kutt hvor du vil

Modul-krybba er framstilt i plast og består av ett tometer langt krybbeelement, samt et høyre og venstre endestykke. Elementene kan forbindes med hverandre, slik at du i teorien kan ha en endeløs lang krybbe. Ønsker du en spesiell krybbelengde som avviker fra to, fire, seks meter osv., kutter du bare på høyre side og setter inn endestykket her. Designet av høyre endestykke er lagd slik at det kan monteres hvor som helst i krybbas lengderetning.

Både til kalv og sau

Krybbas høy forkant hindrer at dyra søler med fôret og du slipper arbeidet med å dytte fôret inn til kalvene. Krybbene passer dessuten også til sau. Nyvinningen, som går under merkenavnet ”Young line”, blir først presentert på Eurotier-messa 11. til 14. november og seinere i måneden på Agromek, 25. – 28. november.

Powered by Labrador CMS