Containerjul med Gilde
Containerjul med Gilde

Container-jul med Gilde

I ukene før jul reiser Gilde rundt til ti norske byer og serverer en julemiddag utenom det vanlige – i en container. Du bestemmer hvem som fortjener en slik matopplevelse.

Publisert

Du får litt Jul-i-Skomakergata-følelse når du ser den mobile container-restauranten til Gilde plassert i ei julegata. Det er servert, du bestemmer hvem som skal sitte der inne. Foto: Gilde

Den Gilde tanken er å påskjønne hverdagshelter som gjør en solid innsats for sitt lokalsamfunn. Og det er du som skal nominere dine kandidater til et gratis julebord i restaurantcontaineren.

– Vi ønsker å bidra til matopplevelser litt ut over det vanlige. Det er mange som står på for å hjelpe andre mennesker hele året. Det kan være en bestefar som har lagd julemiddag til sine kjære i alle år eller det kan være fotballtreneren som står på hver eneste helg for unge, håpefulle fotballspirer, sier Anita Fallan, markedssjef for Gilde i Nortura.

Her mangler ingenting!

Den mobile restauranten er 2,4 meter brei og 12,1 meter lang og er designet som en julerestaurant for Gilde. Det følger med egen kokk og servitør. Det er en topp moderne restaurant som folk vil legge merke til, forsikrer Fallan.

Containeren blir frakta på lastebil mellom de ti utvalgte byene.

Du bestemmer hvem og hvor

Det er nedsatt en jury som vurderer alle forslagene til kandidater og hvem som helst kan nominere den man mener fortjener et julegilde. Påmeldingen skjer på eget skjema på konkurransesiden til Gilde. Det er også lov å melde på seg selv, dersom andre ikke har vett nok til å gjøre det. Du lanserer dine kandidater, begrunner hvorfor de bør vinne og hvor du ønsker premien skal plasseres.

"
Powered by Labrador CMS