Ekte, hvit geitost

16 nye Tine-produkter

På mandag lanserer Tine 16 nye produkter i dagligvarehandelen. Blant nyhetene finner du ekte, hvit geitost.

Publisert

Et knippe av de nye Tine-prouktene som kommer i butikkene på mandag. Foto: Tine

Ekte Hvit Geitost, som den kalles, er en fast hvit geitost. Den er firkantet og har samme bruksområde som annen hvitost, men har det lille ekstra for dem som ønsker litt mer smak.

Ekte vaniljesaus

Både gresk yoghurt og Go´morgen-yoghurter kommer i enda flere varianter hvor de er strippet for tilsatt sukker, dog søtet med søtstoffer. Vi søtmonser er nok mer interessert i det nye vaniljeproduktet i Pianoserien med ekte vanilje og vaniljefrø. Den har en litt mer voksen smak og en fyldigere konsistens enn originalen, lyder reklamen. Vaniljesausen kan brukes som den er, men den kan også vispes stiv. Den passer godt som tilbehør til bær og frukt, kaker og paier.

Nye mjølkevarianter

Nå lanserer Tine også helmjølk på 1,75 liters kartong. Helmjølk på storkartong har lenge vært etterspurt, spesielt på Østlandet. Derfor lanseres mjølka bare her i førsteomgang. Forbrukere som har laktoseintoleranse får nå en ny laktosefri mjølk fra Tine med mindre fett. Den laktosefrie mjølka kommer nå som ekstra lett mjølk med 0,7 prosent fett og tilsatt vitamin D.

Endelig lanserer Tine helmjølk fra økologiske garder.

Den fettfrie mjølka Styrk kommer nå med bringebærsmak. Mjølka inneholder 50 prosent mer protein, 30 prosent mer kalsium og er tilsatt vitamin D og med bare 0,9 prosent tilsatt sukker.Og til slutt: Biola Sesong kommer nå i en morell-utgave.

Juice fra Hardanger og Verona

Sunniva Premium Eplejuice frå Hardanger er juice presset av sesongens Aroma-, Gravenstein-, og Summerredepler. Produktet er tilgjengelig fra midten av september til februar, eller så lenge det er tilgang til eplene.

Sunniva Presset Pære fra Verona er presset av spesielt utvalgte pærer som er dyrket i Verona i Nord-Italia.

Powered by Labrador CMS