Eikmaskin MF og Fendt Eikexpo
Eikmaskin MF og Fendt Eikexpo

Eikmaskin fyller Exporama

Etter noen års opphold satser Eikmaskin igjen på egen messe, denne gangen i Exporama på Hellerudsletta.

Publisert

7. og 8. mars fyller Eikmaskin utstillingshallen på Hellerud med traktor og redskap.

Arrangementet som har fått navnet EIKexpo går av stabelen fredag 7. og lørdag 8. mars. Fredag er det kommuner og entreprenører som gis mest oppmerksomhet, mens lørdag er den store familiedagen.

Tema for utstillingen er fremtidens landbruk, og her presenteres det ypperste av teknologi fra Fendt, Massey Ferguson og en rekke norske og utenlandske leverandører. Eik-kjeden byr på spennende nyheter, aktiviteter for store og små, quiz med flotte premier, butikk med leker og klær og mulighet for prøvekjøring av utstyret som skal demonstreres utendørs, skriver Eikmaskin i en pressemelding.

I tillegg til egne leverandører er det et eget utstillingstorg i samarbeid med blant annet Traktorbransjens Opplæringskontor, Høyskolen i Hedmark Blæstad, Kalnes videregående skole i Sarpsborg, Tomb videregående skole og Stabekk videregående skole samt Bondelagene på Nedre Romerike.

På lørdag mellom 12:00 og 14:00 er det foredrag av:

Landbrukets HMS-tjeneste v/Kari Anne Svennbye Aanerud, - Trygg bruk av traktor.

Norsk landbruksrådgivning NLR Romerike v/ Jan Stabbetorp - Når er jorda "lagelig" for våronn - Jordpakking - Tiltak mot jordpakking- Grøfting

Statens vegvesen v/ Erik Ekre og Henrik Kollerud -Hva har jeg lov å kjøre?-Regler og forskrifter for landbruksmaskiner.

Powered by Labrador CMS