Gråtass

Gråtass flytter til Rogaland

Gråtass flytter hjem til Rogaland, nærmere bestemt Kongeparken på Ålgård, sør for Sandnes.

Publisert

Fra 7. juni kan du hilse på Gråtass og Goggen i Kongeparken.

Gråtass har de siste årene fått sin renessanse i TV-serien med samme navn. 7. juni flytter Gråtass med venner og uvenner inn i Gråtassland i Kongeparken.

– Dette blir fantastisk. Her kan barn fra hele Norge spasere rett inn i et univers de kjenner fra filmer, TV-serier og bøker. Vi er veldig stolte over at Kongeparken og Rogaland nå blir hjemmet til den kjente og kjære traktorenforteller Håkon Lund, lekemester i Kongeparken.

Å omtale Rogaland som "hjem" for Gråtass har sin naturlige årsak. Det er var i Stavanger Christian Eik begynte å importere Gråtass for 60 år siden, og det var her Eikmaskin hadde sitt hovedkontor før det ble flyttet til Oslo et par tiår tilbake.

– Som importør av Massey Ferguson er det viktig for oss å ivareta historien om Gråtass og merkenavnet Massey Ferguson. Samarbeidet med Kongeparken har vært veldig bra og vi føler Gråtass er i de beste hender. Gråtassland blir et flott samlingssted for hele familien. Gråtass har mange fans både i Norge og utenlands, og vi synes det er moro at små og store nå kan glede seg sammen med Gråtass, som nå kommer hjem til Stavanger sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn hos Eikmaskin.

I tillegg til Gråtass og Goggen, vil Gråtassland også inneholde moderne teknologi beregnet for de litt større traktorinteresserte.

Med Gråtass og Massey Ferguson i Kongeparken, har to av landets mest populære famileparker traktorer og landbruk som en av sine attraksjoner. I Hunderfossen familiepark har nemlig Felleskjøpet og deres John-Deere traktor-bane blitt en populær attraksjon.

Gråtass og Goggen har begynt flyttinga til Rogaland.

Powered by Labrador CMS