BG opplag 2013
BG opplag 2013

Takk for tilliten!

Ferske tall fra Fagpressens opplagskontroll viser at Bedre Gardsdrift har 16659 abonnenter, 849 flere enn i fjor.

Publisert

På tross av færre bønder, opplever Bedre Gardsdrift en betydelig opplagsvekst siste år. Dette er både kjekt og inspirerende, og forteller oss at Bedre Gardsdrift er et fagblad for dem som vil satse. Et stabilt og økende opplag over mange år viser at vi har trofaste lesere, og at Norges eneste frittstående landbruksblad har tillit hos den norske bonden og andre med interesse for landbruk og teknikk. Vi synes også det er verdt å nevne at Bedre Gardsdrift ifølge Fagpressens opplagskontroll har nesten 4800 flere abonnenter enn nærmeste konkurrent.

Kvalitet koster

Mange tidsskrift lokker til seg nye abonnenter med store rabatter. Som kvalitetsprodukter generelt, selges ikke Bedre Gardsdrift på billigsalg, og både nye og gamle abonnenter må betale full pris. Det faktum at vi har fått over 800 flere abonnenter tross vår fullpris-strategi, viser at abonnentene forstår at kvalitet koster. Dessuten mener vi at vår fullpris-strategi også er mest rettferdig overfor våre trofaste abonnenter gjennom mange år.

Tips oss!

Sjøl om det er kjekt å være store, er det viktigste for oss å tilby et jordnært og nyttig verktøy i den krevende perioden landbruket er inne i. Vi ønsker også å bli litt bedre år for år, noe du kan hjelpe oss med. Gi ros og ris, tips oss eller kom med forslag til temaer du vil ha belyst. Vi kan ikke love å løse alle problemer, men vi vil gjøre et forsøk.

Blad + nett = komplett

Sjøl om Bedre Gardsdrift legger ut mange saker på nett, er det aller meste av det vi skriver forbeholdt bladet. Vil du ha med deg alt, bør du derfor både abonnere og følge med på gardsdrift.no. Som abonnent får du også tilgang til vår unike og populære prisliste for maskinleie. Denne er kun tilgjengelig for abonnenter.

Gi en gave som varer

Hvis du vil gi en julegave som varer hele året, anbefaler vi et gaveabonnement på Bedre Gardsdrift. Prisen er 530 kroner for et år / 10 utgaver. Vi har ikke noe juletilbud, men du får et gavekort som du kan legge under treet til den heldige. Gaveabonnement bestiller du ved å sende e-post til abo.bedregardsdrift@askmedia.no, eller på telefon 469 41 000.

"
Powered by Labrador CMS