BGnøtt 2013 ekorn
BGnøtt 2013 ekorn

Gjør klar nøtteknekkeren!

BG-nissene har våknet og jobber på høygir for pakke inn sprøsmål og fylle sekken med gjeve premier.

Publisert

1. desember braker det løs igjen. Da serverer BG-nissene og de gode hjelperne årets første BG-nøtt. Som i fjor, og året før der igjen er det daglige spørsmål og gjeve premier. Premiesekken er nå i ferd med å fylles opp av ivrige sponsorer. Faktisk er noen så ivrige at de etterlyser besøk av BG-nissen. Det er kult! I sekken finner vi blant annet fri bruk av Claas Arion i fire uker, turer til traktorfabrikk, bøker, modeller, klær og mye mer.

Fri traktor i fire uker

Årets hovedpremie er fire uker fri bruk av Claas Arion. Om du vil ha 400, 500 eller 600-serie er opp til deg. I følge Bedre Gardsdrifts unike maskinleieprisliste, er gjennomsnittprisen for å leie en traktor mellom 150 og 200 hester 23 000 kroner per måned inntil 100 timers bruk. Med andre ord en verdifull premie. For å delta i trekningen om denne må du ha minst 22 rette. Dermed trenger du ikke få panikk om du må prioritere familien, fjøset eller snøbrøyting en dag. For å få glede av denne gevinsten er det visse kriterier som må oppfylles, blant annet førerrett for den aktuelle traktoren.

24-rette

I sekken merket "24-rette" finner vi blant annet to turer til en kjent traktorfabrikk. Hvilken fabrikk det er snakk om vil BG-nissene holde for seg sjøl noen dager til. BG-nissene har også funnet diverse gavepakker i sekker og noen bøker som ifølge bakevekta til nissemor veier 3105 gram. Bøkene måler 295 x 325 x 34 millimeter og innholdet strekker seg 100 år tilbake i tid.

Ukepremier

Siden BG-nissene sover det meste av året, vil de ha mest ut av tida de er på jobb. De har derfor innført seks-dagers uke og stiller med ukepremier 6. 12. 18. og 24. desember. Alle som har knekt, eller prøvd å knekke ei BG-nøtt foregående uke er med i trekningen. Her trengs med andre ord ingen spesielle kvalifikasjoner om landbruk, slik at til og med ferske statsråder har vinnersjans.

Dagspremier

Alle som svarer rett på dagens nøtt er med i trekningen om dagens premie. Nede i sekken skimtes noen greier som lyser, modeller og diverse gaveartikler.

Bonusspørsmål

Tradisjonen tro får nøtteknekkerne mulighet til å besvare BG-nissenes bonusspørsmål. Utvalgte svar legges ut på gardsdrift.no.

Powered by Labrador CMS