Trygve Slagsvold Vedum

- Det er ingen homofile okser som får barn

Politikk er i utgangspunktet noe vi holder oss unna. Men når landbruksministeren via nettavisen prøver å lære FrPs kulturforkjemper Christian Tybring-Gjedde om blomsten og bien, gjør vi et unntak.

Publisert

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum tar fram humoren når han skal lære Fremskrittspartiet om ku og okse.

Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde slo for kort tid siden et slag for norsk kultur. I samme åndedrag uttalte han at Norge burde importere mer biff fra utlandet, fordi norsk biffkjøtt er ku. I Nettavisen.no får han svar på tiltale av Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum. Landbruksministeren opplyser blant annet at også i Sør-Amerika trengs det ku og okse for å få kalv, og legger til at det er ingen homofile okser som får barn i Sør-Amerika.

- Det tyder på at Tybring-Gjedde heller ikke er den største biffkjenneren. For den beste biffen får du nettopp av unge kviger, en ung ku. Det høres historisk finere ut med okse, men rent faktisk hvis du er glad i mat, og du skulle velge den virkelig gode biffen, så velger du det fra en kvige, sier landbruksministeren til Nettavisen, og får støtte av sjefen for kokkelandslaget, Jostein Medhus ved Kulinarisk Akademi.

Du kan lese hele saken her.

"
Powered by Labrador CMS