Farmorama_03

16 000 nedlastinger

Farmorama tar av. Etter jul er Bedre Gardsdrifts unike traktorspill blitt lastet ned mellom 300 og 500 ganger hver dag.

Publisert

Vårt unike traktorspill for iPhone og Android ser ut til å falle i god jord over hele verden. Før jul ble en ny versjon lansert, og det ser ut til å ha gjort susen, spesielt i USA. De siste ukene er det blitt lastet ned mellom 300 og 500 ganger hver dag, og spillet har nå brukere i 110 land. På lista finner vi blant annet eksotiske land som Saudi-Arabia, Mongolia, Venezuela og Moldova.

På Agroteknikk arrangerte vi Norgesmesterskap i Farmorama, der Line Mari Ryvoll fra Klepp, stakk av med seieren og en iPad. Samtidig lanserte vi en ny og bedre versjon med flere baner og traktorer. Nå kan du velge mellom Case IH, New Holland, Claas, Valtra, Massey Ferguson og Fendt.

- De aktuelle traktorene er levert av sine respektive importører; A-K maskiner, Lantmännen Maskin og Eikmaskin. Med den populariteten spillet nå har fått, ser vi ikke bort fra at flere importører vil være med på moroa. Det er også mulig å få sin egen bane, noe Torland Maskin i Rogaland har benyttet seg av. Da vi startet utviklingen av spillet håpet vi på 10 000 nedlastinger. Vi er derfor strålende fornøyd når vi nå passerer 16 000, sier redaktør i Bedre Gardsdrift, Magnus Østby.

Har du ikke farmorama, kan du laste det ned på AppStore eller GooglePlay.

"
Powered by Labrador CMS